Vítězství nad Čerčany přineslo stolním tenistům jistotu záchrany

Páteční výhra našich stolních tenistů v Čerčanech přinesla našim stolním tenistům definitivu záchrany. Soupeř nečekaně vyhrál úterní dohrávku v Úročnici a tak se v případě výhry mohl tři kola před koncem přiblížit k našim na čtyři body.

Naši ovšem nechtěli ponehat nic náhodě a od začátku šli za svým cílem, tedy zajistit si bodovým ziskem jistotu záchrany. Ve čtyřhře se poprvé v sezóně, po boku Pavla Šimáčka, představil Standa Měchura a Kučerovi s Matouškem nedali šanci. Stejně tak Marek Škvor s Jurou Žydykem napravili svůj nezdar z minulého zápasu v Sázavě a bez problémů porazili Šrámka s Tomaševičem.

Do dvouhry nominoval vedoucí týmu (Marek) vedle Pavla a Jury ještě Martina Vosátku a Libora Budjače. Naši vyhráli všechny dvouhry první série a vedli 6:0. Soupeř sice snížil, když Jura prohrál s Tomaševičem a Martin se Šrámkem, ale další komplikaci naši nepřipustili a soupeř si připsal další bodíky až za rozhodnutého stavu.

Stoprocentní bilanci měl Pavel i Libor, kterého na poslední dvouhru vystřídal Marek (a porazil po boji Šrámka). Jura si zapsal do statistik dvě výhry. Martin bodoval pouze jednou.

Poslední zápasy tak naši mohou dohrávat v klidu s jistotou, že druhou třídu si zahrají i v přístí sezóně.

Bohužel jinak to má béčko, které čtvrteční zasádní souboj ve Vlašimi nezvládlo a jeho šance, že by vybojovalo alespoň baráž jsou již hodně malé. Tři body získal Jura Žydyk, dva Dominik Matouš a jeden Petr Styblík. Sedmý přidala čtyřhra Jura / Dominik. Pepa Lemberk vyšel na prázdno.

OP2: Sokol Ostředek A - Slavoj Čerčany B  13:5

OP3: SKST Vlašim - Sokol Ostředek B  11:7


IMG 001

IMG 002

IMG 003

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci