Stolní tenisté v dohrávce porazili třetí Týnec

Včera sehráli naši stolní tenisté odložené utkání z minulého týdne proti béčku Týnce. Soupeř který požádal o změnu termínu utkání přijel ve velmi silném složení včetně Balaty hrajícího stabilně OP1, nicméně naši na to byli připraveni. V naší sestavě nechyběl Míra Janata a prvně v sezóně byl k dispozici i Libor Budjač. Spolu s Pavlem Šimáčkem dostal důvěru Jura Žydyk.

Naši se dostali do vedení hned v první sérii dvouher, které již nepustili, i když na přelomu třetí a čtvrté série to skoro vypadalo, že zápas směřuje k plichtě. Míra v krásném zápase prohrál s Balatou a dobře se nevyvíjel ani zápasy Libora s Pospíšilem a Pavla se Šípkem. Libor přes nepříjemné zranění, které si způsobil těsně před zápasem a kterého ho výrazně limitovalo dokázal v dramatické pětisetové bitvě urvat desátý vítězný bod znamenající důležité tři body do tabulky v boji o záchranu. 

Na naše bodové konto přispěli Míra 3,5 body, Libor s Pavlem 3 body a Jura 2,5 body.

V pátek mají naši opět volno, Čerčany A požádali o odložení vzájemného zápasu.

OP2: Sokol Ostředek A - KST Týnec n/S B  12:6

Tabulka OP2 

OP2 19 1


IMG 7059

IMG 7060

IMG 7061

IMG 7062

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci