Stolní tenisté smetli v dohrávce Čerčany

V pondělí dohrávali naši stolní tenisté odložený zápas 9.kola s béčkem Čerčan. Vzhledem k obsazenosti tělocvičny v Čerčanech se hrálo v ostředecké sokolovně.

Důležitost zápasu dodávala skutečnost, že naši byli před tímto zápasem na 9.místě s 8 body a Čerčany byly poslední (12.) se šesti body. Míra Janata vyslyšel žádost týmového vedoucího Marka Škvora a odbyl si svou premiéru v této sezóně.

Prvně v sezóně naši vyhráli obě čtyřhry a od prvních dvouher kráčeli k potřebným třem bodům do tabulky. O naší výhře se rozhodlo již během třetí série dvouher.

Stoprocentní byl Martin Vosátka se 4,5 body. Pavel Šimáček přidal na týmové konto 3,5 bodu. Míra Janata vyhrál všechy tři své dvouhry. Jednou vítěznou dvouhrou a společně vyhranou čtyřhrou přispěli Jura Žydyk a Marek Škvor, který na poslední dvouhru nahradil Míru.

Výhra posunula náš tým už na 8.místo tabulky po první polovině soutěže, ale bodový náskok na sestupové  a barážové místo není velký.

OP2: Slavoj Čerčany B - Sokol Ostředek A  4:14

Tabulka:

tab OP2 21 12


 IMG 6641

IMG 6643

IMG 6645

IMG 6646

IMG 6653

IMG 6659

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci