Stolním tenisté byli míček od výhry nad Petroupimí

V pátek přivítali naši stolní tenisté na domácích stolech čtvrtý tým tabulky - béčko Petroupimi. Do derby zápasu šli s cílem bodovat, byť Martin Vosátka stále ještě bere antibiotika kvůli zánětu středního ucha a Dominik Matouš měl tréninkový výpadek kvůli covidu v rodině. 

Naši se dostali do vedení hned po první sérii a náskok (8:6) drželi i po konci třetí série dvouher. Věřili, že se jim v poslední sérii dvouher podaří vyhrát alespoň dvě a připíší si výhru. Plán dostal trhlinu hned v první dvouhře. Martin vedl 2:0 na sety nad Škvorem a šel za devátým bodem. Bohužel nevyužil ve třetím tři a ve čtvrtém setu další mečbol a nakonec padl 2:3. Vzhledem k tomu, že Jura Žydyk nepřekvapil favorizovanou hostující jedničku Klatovského, hosté před posledními dvěma dvouhrami srovnali na 8:8. Rozhodnutí přinesly až poslední dvě dvouhry.

Dominik dokázal porazit Lejčka a zajistil našim barvám minimálně remízu. Osud utkání tak měl v svých rukách Marek Škvor, který předtím prvně ve své kariéře porazil Lejčka i Škvora. S mladým talentovaným Kyselou, který prvně držel pálku před pár lety v rámci tréninků dětí v Ostředku, začal dobře. Vybojoval první set v poměru 14:12. Bohužel pak ve druhém setu neudržel vedení 9:2 a set prohrál 9:11 a stejný zkrat přišel i v setu třetím, kdy nevyužil 4 setboly a prohrál ho 10:12. O čtvrtý se již v koncove připravit nenechal a tak rozhodl pátý set. Markovi se podařilo dotáhnout na 9:9 a šel podávat na vítězství, leč neuhrál při svém servisu ani jeden míček a odešel poražen. Zápas tak skončil dělbou bodů.

Naši byli po zápase zklamaní, byť před ním by bod brali, tak cítili, že v pátek večer na výhru nad favoritem měli... Díky bodu poskočili v tabulce na 9.místo.

Cenný bod přivezlo béčko z Louňovic. Domácí nastoupili jen ve třech, tak je škoda, že se našim nepořadilo zvítězit. Všechny tři dvouhry vyhrál Petr Stanovský. Bodík přidal Pepa Lemberk. Béčko tak opustilo poslední místo znamenající přímý sestup.

OP2: Sokol Ostředek A - SDH Petroupim B  9:9

OP3: Sokol Louňovice B - Sokol Ostředek B  9:9


Tabulka OP2

tab OP2 3 12

Tabulka OP3

tab OP3 3 12


pin1

pin2

pin3

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci