Fotbalisté přišli v nastavení o výhru v Bílkovicích

FK Bílkovice - Sokol Ostředek 2:2 (1:1)

branky: Špalek, Horák

sestava: Škvor J. - Hanibal (38. Müller), Štěch, Vildman, Dytrich - Sidor, Měchura, Florián, Nepraš (70.Kančij, 88. Klus) - Horák, Špalek


V sobotu hráli naši fotbalisté v Bílkovicích, proti jejichž áčku se nám historicky vůbec nedaří. V jedenácti mistrácích jsme desetkrát odešli poraženi a navíc v Bílkovicích jsme nikdy nebodovali. Naposledy vloni v srpnu jsme tam prohráli vysoko 0:5. Aktuální forma obou týmů ale naznačovala, že by se mohla historie přepisovat.

Naši šli do vedení brankou Edy Špalka již ve 14.minutě. Domácí srovnali ve 35. minutě z penalty nařízené za ruku Ondry Hanibala ve vápně, která vyvolala nevoli mezi našimi hráči. Těsně před koncem první půle byl ve vyložené šanci nedovoleně zastaven Kuba Horák a domácí Vašírovský šel po červené kartě do sprch. Nařízený trestný kop naši nevyužili.

V 67.minutě vrátil vedení na naší stranu Kuba Horák. Bohužel domácí i v deseti dokázali v nastavení srovnat a naši tak přišli o prvníhistoricku výhru z bílkovického hřiště.

Trenér Libor Procházka byl po zápase naštvaný: "Ztratili jsme zbytečně dva body. Hráči neposlechli mé pokyny. Místo, abychom v nastavení drželi míč třeba u rohové praporku, tak útočíme v  šesti lidech a pak se nestačíme vrátit. Zápas jsme měli rozhodnout v první půli. Soupeř byl velmi špatný. Penalta proti nám podle mne byla. Písknul bych jí také, kdybych byl sudí."

Bod z Bílkovich nás posunul v tabulce již na 5.místo. V sobotu hrají naši na hřišti předposledního Kamberku. Věřme, že minimálně bod přivezeme. Na zápas klub vypraví pro hráče a fanoušky autobus. Pojeďte kluky povzbudit!

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci