Mladí stolní tenisté vstoupili do přeboru porážkami

Ostředečtí mladí stolní tenisté vstoupili v sobotu do nového ročníku regionálního přeboru mládeže. V prvním turnaji měli výhodu domácího prostředí, hrál se v ostředecké sokolovně.

Na naše hráče čekalo trio silných soupeřů - Netvořice a Sedlčany, kteří byli věkově starší než naši a mladé Vlašimačky, které trénují 4-5 týdně.

Naši se snažili, bodově se nejvýrazněji dařilo Šimonu Styblíkovi, který vyhrál šest ze sedmi dvouher.

Bodík za jednu výhru vybojoval i Vojta Kovář, který mohl být úspěšnější, ale nezvládl koncovky několika setů, kde měl třeba i čtyři setboly.

Petr Dodek nebodoval, ale nebyl k výhře daleko. Byla na něm znát nervozita, protože se jednalo o jeho vůbec první soutěžní zápasy.

Šanci si zahrát dostala i obě děvčata - Míša Císařová a Eliška Dodeková.

Pro naše je to sbírání cenných herních zkušeností. Na Petrovi i Vojtovi je vidět, že jdou dopředu. Projevuje se, že trénují pod dohledem zkušeného exligisty Míry Janaty dvakrát týdně.

Naši si připsali prohry s Netvořicemi (2:8), Sedlčany (1:9) a nakonec i s Vlašimí. S ní ale nebyli daleko alespoň od remízy. Petr prohrál svůj zápas s Müllerovou 12:14 v pátém setu.

Uvidíme, kdy bude soutěž pokračovat. Jisté je, že s neuskuteční turnaj plánovaný na sobotu 24. října.

Zápisy z utkání


 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci