Stolní tenisté jedou na vítězné vlně

Ostředečtí stolní tenisté i ve druhém kole prokázali, že do nové sezóny vstoupili ve výborné formě. Škoda, že nyní budou soutěže patrně na dlouho přerušeny.

Áčko mělo hrát v Olbramovicích, ale protože místní herna slouží současně jako volební místnost, tak domácí kývli na nabídku, že se zápas odehraje v Ostředku. Vedoucí týmu Standa Měchura měl znovu k dispozici duo Anička Holejšovská / Libor Budjač, které doplnili Marek Škvor a Jura Žydyk.

Standa nastoupil jen ve čtyřhře, kterou spolu s Aničkou vyhráli. Marek s Jurou neuspěli. Počítalo se, že Anička s Liborem všechny své dvouhry vyhrají, což se také stalo, tak bylo potřeba, aby Marek či Jura přidali nějaký ten bodík k tomu. Povedlo se to Markovi, který hned v první sérii porazil Nováka a když pak dokázal prvně v kariéře porazit i oba nejlepší soupeřovi hráče - Pekárka a Brona, vůbec nevadilo, že Jura vyšel tentokrát naprázdno. Nebýt ztracené pětisetové bitvy s Zimmermanem, mohl se marek radovat ze stoprocentní úspěšnosti. Po dvou kolech se naši usadili na čele tabulky OP2.

Céčko doma hostilo béčko Teplýšovic. Čekalo se, že dorazí i Pavel Šramota, proto byl nominován i Dominik Matouš, aby pomohl. Soupeř dorazil ve slabší sestavě než jakou měl v prvním kole, a tak bylo od začátku jasné, že body zůstanou doma. Stoprocentní byl včetně čtyřhry Dominik. Prohru neokusil ani Petr Styblík, který po dvou dvouhrách pustil do zápasu syna Šimona. Tři výhry si připsala Jarka Bartůšková a dva body zaknihoval do statistik Pepa Lemberk. Také céčko vévodí tabulce OP4 po dvou kolech.

Jak bylo zmíněno, vstup se našim do sezóny vydařil. Naše týmy hrály pět zápasů a všechny vyhrály. Uvidíme, kdy se soutěže znovu rozeběhnou. Všichni se bojíme, že tomu bude nejdříve na jaře 2021.

OP2: SDH Olbramovice B - Sokol Ostředek A  6:12

OP4: Sokol Ostředek C - Sokol Teplýšovice  B  13:5


 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci