Fotbalisté nestačili na Mirošovice

SK Mirošovice - Sokol Ostředek  5:2  (3:2)

Včera odehráli naši fotbalisté již čtvrtý přátelský zápas v pokoronavirovém období. Představili se na půdě SK Mirošovice - účastníka okresního přeboru Prahy - východ a navázali tam na zápasy s tímto klubem hrané v 80.letech. Premiéru v ostředeckém dresu si odbyl dvacetiletý Zdeněk Nepraš, který přichází ze Sázavy, kde v sezóně 2018/19 hrál za áčko krajskou I.B třídu. 

Od začátku byl znát rozdíl třídy. Soupeř byl lepší, běhavější a hrál, co potřeboval. V první půli jsme ještě "jakž-takž" drželi krok a podařilo se nám i brankami Lukáše Uršice a Edy Špalka srovnat. V druhé půli již domácí, přestože zvolnili, jasně dominovali. K míči jsme se dostávali sporadicky a naše odkopy zachytávala domácí obrana většinou již za půlkou. Od větší pohromy nás zachránil gólman Korint, byť si gól na 4:2 za rámeček nedá.

Sestava: Škvor J. (46. Korint) - Rezek, Krejcárek, Uršic, Müller - Nepraš, Škvor M., Florián, Měchura - Novák, Špalek

Střídali: Macháček, Sadílek P., Bareš V., Sidor, Kančij  

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci