Fotbalisté nastříleli Maršovicím sedm gólů

Sokol Ostředek – Sokol Maršovice B  7:2 (4:0)

Fotbalisté odehráli v sobotu další přátelské utkání. Soupeřem jim bylo béčko Maršovic. Původně se mělo hrát kvůli rekonstrukci našich kabin v Maršovicích, ale správce maršovického hřiště zápas zatrhl, aby se trávník nezničil pro nedělní zápas áčka. Náš správce Eda Špalek měl přístup jiný. Operativně vyrazil posekat hřiště a za pomoci Jakuba Horáka a čerstvého otce Jendy Müllera dokázali hřiště připravit.

Hrající kouč Libor Procházka viděl zápas takto: „ Soupeře hrajícího čtvrtou třídu jsme jednoznačně přehrávali a rychle vedli 4:0. Poté se objevila klasická bolest, každý začal hrát na sebe a souhra zmizela. Přitom při rychlých přihrávkách jsme se  do té doby rychle a snadno dostávali do šancí. Soupeř toho začal využívat a mohli jsme dostat i více branek. Příští týden nás čeká silnější soupeř, Mirošovice hrají okresní přebor. Na některých hráčích je stále znát zápasová pauza“.

Branky: Horák 2, Špalek 2, Rezek, Florián, Novák

Sestava: Škvor J. (46. Korint) - Rezek, Krejcárek, Uršic, Müller - Macháček, Škvor M., Florián, Procházka L. - Špalek E., Horák

střídali (hokejově): Bareš, Kančij V., Novák, Sadílek P.

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci