Áčko přejelo Netvořice, déčko překvapilo ve Smilkově

Včera zasáhly do bojů jen dva týmy našich stolních tenistů - áčko si doma snadno poradilo s Netvořicemi a déčko překvapivě vyhrálo ve Smilkově. 

Áčko se muselo obejít bez své jedničky Míry Janaty, ovšem nebylo to znát. Přestože soupeř dorazil v hodně silné sestavě, naši od začátku naši směřovali za výhrou. Stoprocentní byli oba mladíci Martin Vaigl a Patrik Vosátka. Krok s nimi držel i velezkušený Standa Měchura, který vyhrál rovněž všechny své dvouhry. Bod přidal Martin Vosátka, který spolu s Martin V. vyhrál i čtyřhru.

Déčko hrálo na půdě třetího týmu OP5 - béčka Smilkova a přestože mu chyběla dvojka Martin Vosádka, tak favorita hrajícího v nejsilnější sestavě dokázalo porazit. Tři body vybojovali Jindra Nenáhlo a Dan Císař, dva přidal Šimon Styblík, který se vrátil po krátké pauze zaviněné zraněním ruky. Důležitý bod urval Pepa Suchánek a spolu s Jindrou zvládli i čtyřhru.    

Béčko sehraje svůj veledůležitý souboj o záchranu doma s Mračí v úterý. Céčko bude hrát s Voticemi C až ve středu 18.3. a rovněž doma.  

OP1: Sokol Ostředek A - Sokol Netvořice A  13:5

OP5: SDH Smilkov B - Sokol Ostředek D  8:10  


 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci