Stolní tenisté vyšli bodově na prázdno

V 19.kole okresních soutěží si naše týmy nepřipsaly na svá bodová konta žádný bod.

Béčko hrálo v Pyšelých již ve středu. Uzavřelo tak trojici utkání s týmy ze špičky tabulky. Domácí, kterým patří druhé místo v tabulce, by chtěli do baráže. Od začátku bylo zřejmé, že body zůstanou doma. Petr Vobecký a Marek Škvor vybojovali po 2 bodech, pátý přidal Jura Žydyk. Pepa Lemberk, který zaskočil za omluveného Libora Budjače nebodoval. V úterý 10.3. čeká naše béčko zápas sezóny doma s Mračí, která ztrácí tři kola před koncem sezóny 4 body. Pokud vyhrají, jsou zachráněni. Velkou šanci dá i remíza. 

Áčko páteční zápas ve Voticích vypustilo. Ze základní sestavy hrál pouze Martin Vosátka, kterého doplnili Petr Vobecký, Jarka Bartůšková a Martin Vosádka.

Déčko se muselo obejít bez několika hráčů základu, a tak šanci dostali Vojta Kovář s Ondrou Haišem ze žákovského týmu. Stoprocentní byl Pepa Suchánek, tři body přidal Dan Císař. Moc nechybělo a naši mohli vybojovat minimálně remízu. Za stavu 8:8 Dan i Ondra prohráli svá utkání 2:3.Kousek od prvního zářezu byl i Vojta, který rovněž prohrál jednu z dvouher 2:3. 

OP1: Sokol Votice A - Sokol Ostředek A 15:3

OP2: Sokol Pyšely B - Sokol Ostředek B 13:5

OP5: Sokol Ostředek D - SK Bystřice C 8:10


Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci