Mladí stolní tenisté uzavřeli základní skupinu přeboru

Mladí stolní tenisté odehráli v sobotu poslední dvojkolo základní fáze regionálního přeboru mládeže. V případě dvou výher by si uchovali teoretickou šanci postoupit do finálové skupiny o titul přeborníka okresu. Vzhledem k absenci Šimona Styblíka to byl ale úkol velmi těžký, i když se hrálo znovu v ostředecké sokolovně. Naši nastoupili v sestavě Dan Císař, Ondra Haiš, Vojta Kovář a Terezka Škvorová.

Naši prohráli oba zápasy, i když v druhém proti Sedlčanům nebyla remíza daleko. Dan s Ondrou vyhráli ve čtyřhře první set, ale další tři bohužel prohráli v koncovkách. Blízko k bodu měl Dan proti Matuškovi, vedl 2:0 na sety. Další dva sice ztratil, ale v pátém vedl 5:2. Přesto prohrál. Byla to jeho jediná prohra ve dvouhrách, dalších 5 vyhrál. Mile překvapil Ondra, který dokázal porazit sedlčanského Tatka 3:1. Pochvalu zaslouží i Vojta s Terezkou, byť nebodovali.  

Naše čeká skupina o 5.-8.místo, kde se znovu utkají se sobotními soupeři a jedním z dvojice Netvořice / Divišov. Termín i místo konání budou teprve stanoveny. 

Sokol Ostředek E - SK Bystřice E 3:7

Sokol Ostředek E - Tatran Sedlčany F 3:7


 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci