Déčko si vyšláplo na Smilkov

V devátém kole sehráli naši stolní tenisté se svými soupeři velmi vyrovnané a dramatické bitvy, když o konečném výsledku se rozhodovalo až v posledních dvouhrách.

Déčko vyhovělo soupeři ze Smilkova a vzájemný zápas předehrálo již ve čtvrtek. Vedoucí týmu Jindra Nenáhlo musel sáhnout mezi žáky, aby složil kompletní čtveřici. Soupeř, třetí tým tabulky, přijel v nejsilnějším složení, ale ani to na naše hráče nestačilo. Stoprocentní bilancí se blýskl Martin Vosádka, který patrně léčil své zranění kouzelnou mastí, protože se vrátil ve výtečné formě. Spolu s Pepou Suchánkem, který získal dva body, vyhrál i čtyřhru. Tři bodíky na konto týmu přihodil Jindra Nenáhlo.

Céčko hostilo v pátek doma Votice. Byla to přetahovaná. Každý chvilku tahal pilku, ale v závěru hosté odskočili již na 7:9. Petr Styblík s Jarkou Bartůškovou však prokázali pevné nervy. Své dvouhry zvládli a vybojovali pro náš tým remízu, již třetí v této sezoně. Tahounem byl Petr Stanovský se 4 body a ještě vyhranou čtyřhrou s Petrem Styblíkem. Jarka si připsala na své konto dvě výhry. Petr a Pepa Lemberk přispěli po bodíku.

Áčko hrálo v pátek v Netvořicích. Tentokráte šetřilo tahouny a šanci zahrát si tak dostali béčkaři Petr Vobecký, Dominik Matouš a Marek Škvor, kteří svůj zápas v Mrači předehráli již v listopadu. Doplnil je Martin Vosátka. Na naše čekalo překvapení, domácí byli jen ve třech, což znamenalo automaticky vedení 5:0. Všem ale bylo jasné, že vzhledem ke složení domácí trojice bude i tak těžké bodovat. Nakonec nechybělo mnoho. Smůlovatý zápas to byl pro Dominika. Velmi dobře rozehraný zápas s Čiperou, ve kterém vedl 2:0 na sety, prohrál a jak se ukázalo, tento bodík našim chyběl k remíze, protože ostatní tři Míru Čiperu porazili. V zápase s Netolickým ve třetím setu za stavu 1:1 Dominik uklouzl a utkání musel kvůli zranění kolene vzdát. Zranění je nakonec vážnější než se zdálo, lékaři mu nařídili minimálně 6 týdnů klidu. Dominikovi přejeme brzké uzdravení. Na Ošmeru s Netolickým nevyzrál nikdo z našich a tak se domácí radovali z výhry, kterou před zápasem vůbec nečekali.       

 OP1: Sokol Netvořice - Sokol Ostředek  10:8

OP4: Sokol Ostředek C - Sokol Votice C  9:9

OP5: Sokol Ostředek D - SDH Smilkov B  10:8


 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci