Áčko i béčko byli blízko překvapení

Hráči áčka a béčka byli  v odehraném 2.kole velmi blízko překvapivých bodových zisků na půdě favorizovaných soupeřů.

V pátek hrálo áčko v Neveklově. Dlouho drželo naději na remízu, ačkoliv nebylo v nejsilnější sestavě. Bohužel již ve čtyřhře se objevila komplikace v podobě problémů Standy Měchury se zády, které se zápas od zápasu stupňovaly. Za stavu 9:8 pro domácí nastoupil Standa, přes velkou bolest, do závěrečné dvouhry proti Holému. Nechtěl vzdát bez boje, ale byl velmi imitován a soupeři podlehl. Tři naše body vybojoval mladý Patrik Vosátka, po dvou přidali Standa Měchura a Martin Vosátka. Uspěla také čtyřhra Standa / Patrik.

Blízko bodovému zisku bylo ve čtvrtek v Olbramovicích i béčko, přestože také nebylo v nejsilnější sestavě. Proti místnímu áčku, které ještě v minulé sezóně hrálo nejvyšší soutěž a patří tak k favoritům OP2, začali naši bez ostychu a při vedení 6:2 už domácí ani nedoufali v bodový zisk. Pak se bohužel karta začala obracet. Před poslední sérii dvouher byl stav vyrovnaný 7:7 a naši doufali, že dva bodíky vybojují. Bohužel se tak nestalo a domácí nakonec urvali výhru 11:7. Dvěma body přispěli Jura Žydyk a Marek Škvor, jednou výhrou ve dvouhře a společně ve čtyřhře přispěli Dominik Matouš a Jindra Nenáhlo. Prohra ukončila úctyhodnou sérii 22 výher béčka v řadě trvající od předminulé sezóny.

Céčko, které si svůj domácí zápas s béčkem Bystřice předehrálo již ve středu, naopak žádné překvapení nepřipustilo a soupeře jednoznačně smetlo.

 OP1: Sokol Neveklov A - Sokol Ostředek A  10:8

OP2: SDH Olbramovice A - Sokol Ostředek B  11:7

OP4: Sokol Ostředek C - SK Bystřice B  16:2


Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci