PARTICIPATIVNÍ ROZPOČET 2022 - NAVRHNĚTĚ PROJEKTY K REALIZACI

PARTICIPATIVNÍ ROZPOČET 2022 - NAVRHNĚTĚ PROJEKTY K REALIZACI
 
Vážení spoluobčané,
 
v minulém čísle zpravodaje bylo avizováno, že v rozpočtu obce na rok 2022 plánujeme vyhradit částku (200.000Kč) na realizaci menších projektů na základě vašich návrhů.
 
Tímto vás žádáme, abyste nám své podněty / návrhy zasílali emailem (na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.), případně je v papírové formě odevzdali v kanceláři OÚ (případně vhodili do schránky u vchodu), a to nejpozději do 15.ledna 2022.
 
S ohledem na skutečnost, že bychom rádi realizovali více než jeden takový projekty, tak by se mělo jednat o projekty s odpovídajícími náklady (viz výše uvedená limitní souhrnná částka) a měly by být rychle realizovatelné bez nutnosti vyhotovení složité projektové dokumentace a získání povolení stavebního úřadu.
 
Z vašich návrhů vybereme, takové, které splňují výše uvedené požadavky a necháme vás hlasovat o tom, které budeme realizovat.
 
Předem děkujeme za vaše návrhy.
 
Pojďte s námi zlepšit život v naší krásné obci!
 
Ing. Marek Škvor, starosta obce Ostředek

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci