Hasiči z Třemošnice na okrskové soutěži

SDH Třemošnice vyslalo na okrskovou soutěž, kterou pořádalo v rámci oslav 110 let existence hasičského sboru a 610 let od první písemné zmínky o obci Třemošnice, družstvo mužů a poprvé nově sestavené družstvo děvčat. 

 

zleva nahoře Veronika Janušková, Zlata Krosnářová, Pavlína Hejná a Lenka Jíšová;
dole Lucie Šindelářová, Libuše Jíšová a Lucie Lášová

Po nástupu družstev soutěž zahájil Ing. Vladimír Jíša - starosta SDH Třemošnice a následně Aleš Znamenáček starosta okrsku Ostředek. 


 Děvčata zaplatila nováčkovskou daň, když celkově skončila pátá, ale v požárním útoku byla časem 43,69 s lepší než družstvo Divišova. Dívky nutno pochválit za vzornou pořadovku (bez ztráty kytičky), nejlepší v překážkovém běhu jednotlivců byla Libuše Jíšová - s časem 27,5 s skončila desátá z 25 děvčat. 

Líba se připravuje na svůj běh

Vzorná pořadovka pod vedením Lucky Šindelářové

Děvčata se připravují na útok

Odstartováno


Družstvo mužů ve složení Tomáš Beneš, Jaromír Ptačovský, Jan Lůzum, Roman Polesný, Josef Chroust, Jaroslav Mareš, Michal Hanuš a Jakub Mastík obsadilo 8.příčku před Třeběšicemi. V požárním útoku bohužel dosáhlo času 50,05 s, nejlepším jednotlivcem byl Honzík Lůzum, který měl čas 25,09 sl.

Honzík Lůzum, náš nejlepší jednotlivec

Muži po startu

Terče jsou na zemi

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci