Ostředecké hasičky vybojovaly pohár na divišovském memoriálu

Ostředecké hasičky přivezly pohár za pěkné šesté místo z již dvacátého ročníku memoriálu Františka Procházky a Václava Chalupeckého v požárním útoku, který se včera konal na plochodrážním stadioně v Divišově. Počasí tentokráte účastníkům přálo, sprchlo jen před začátkem soutěže, jinak svítilo sluníčko, které se občas schovalo za mraky.

Ostředek vyslal do tradičního zářijového zápolení jedno družstvo žen a jedno družstvo mužů. Celkem bylo přítomno 14 týmů žen a 20 družstev mužů.

Jak již bylo uvedeno, pěkného umístnění dosáhly ostředecké hasičky ve složení - Blanka Svobodová, Radka Holubková, Naďa Havlová, Klára Svobodová, Lucie Sadílková, Lucie Neradová a Nikola Harčariková. Jejich druhý útok, o čemž svědčí i dosažený čas 35,12s, byl velmi podařený.

Ostředečtí muži v sestavě - František Nerad st., Petr Sadílek, Jan Schovánek, Petr Malina, Jiří Schovánek, ing. Marek Škvor a Petr Svoboda - skončili na 15.místě s časem 39s z prvního útoku. Stínem jejich vystoupení bylo těžké zranění kotníku Jirky Schovánka při druhém útoku. Všichni přejeme Jirkovi brzké uzdravení.

 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci