Ostředečtí hasiči zhodnotili letošní rok

V sobotu 13.12. proběhla výroční členská schůze SDH Ostředek, které se zúčastnilo přibližně 30 členů, především z řad mladší generace.

V rámci oficiálního programu byla zhodnocena činnost sdružení v roce 2003 a byl přijat plán činnosti na rok 2004. Jako tradičně došlo i na odměnu ve formě sladkosti pro nejlepší běžce přes překážky a předání darů členům, kteří ""slavili"" kulatá výročí členství v SDH (např. p. František Škvor je hasičem již 60 let).

V rámci diskuse se starosta obce ing. Jiří Škvor zmínil o problému, který nejvíce trápí naše hasiče, a sice o požární zbrojnici. Bohužel přes původní sliby nelze dosáhnout žádné dohody s majiteli pozemku - rodinou Ryšavých, kteří trvají na zbourání stávající zbrojnice a tak se bude muset hledat nouzové řešení. Přes tyto komplikace, kdy hasiči musí ""bojovat"" s nepřízní některých spoluobčanů, všichni věří, že rok 2004 bude ještě úspěšnější než ten právě končící!

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci