Ostředečtí hasiči získali bronzový pohár při své premiéře s PS8

Ostředečtí hasiči se včera v Třemošnici premiérově představili na soutěži se stříkačkou PS8, kterou si zapůjčili od SDH Bělčice. A premiéra to byla vydařená!

Ostředecké smíšené družstvo ve složení - Jiří Schovánek, Jan Schovánek, Petr Malina, Zdenina Nenáhlová, Radka Holoubková, Petr Svoboda, Petr Sadílek a velitelka Lucie Sadílková - totiž vybojovalo s celkovým časem 4:50,02min bronzový pohár za třetí místo na již 4.ročníku Třemošnické osmičky, které se zúčastnilo 13 družstev.

Tato soutěž se skládala z požárního útoku s PS 8 (36,82s - 7. nejlepší čas ), kbelíkové štafety (3:08,78min - 6. čas) a tajné soutěže - chůdy + jízda s trakařem (nejlepší čas - 1:04,42min). O konečném pořadí pak rozhodoval součet časů ve všech třech dílčích disciplínách.

Výsledky soutěže:

Soutez_Tremosnice__19._6._20101.pdf

 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci