Vánoční besídka v Ostředku dne 9. 12. 2017

Dne 9. 12. 2017 uspořádal Spolek Cesta pro venkov ve spolupráci s obcí Ostředek pro letošní rok již poslední akci a to Vánoční besídku, která se odehrála v sále ostředecké Restaurace. Dětí sice dorazilo méně než v minulých letech, ale i tak byla akce velice vydařená.

Děti si zatančily několik tanečků a o přestávkách si vyrobily několik dekorací v podobě stromečku, stromečku jako zápichu a svícínku. Každé dítě mělo pod stromečkem připravený dáreček v podobě pracovní knihy s motivem buď dinosaurů, nebo lesních zvířátek. Také bylo každé z dětí obdarováno vánoční skleněnou ozdobou ve fialové, růžové, vínové nebo červené barvě a nadepsané jeho jménem.

Během celého odpoledne rodiče společně s dětmi připravili spoustu pěkných papírových řetězů, s nimiž potom ozdobili vánoční stromeček.

Na závěr k nám zavítali čerti s Mikulášem a anděly. Přesto, že se děti bály, tak nakonec Mikulášovi básničku řekly a tím si od Mikuláše zasloužily balíček s čokoládovými figurkami. Poté jsme se venku pokusili odeslat k Ježížkovi lampióny štěstí s přáníčky, ale to se bohužel, pro nepřízeň počasí nezdařilo, ale dětem to nevadilo, měly radost, že padá sníh. Zazpíváním koledy a při prskání prskavek jsme se rozloučili.

Přejeme všem  krásné Vánoce a v novém roce se budeme těšit na další společné setkání.

 

Michaela Nedvědová

Foto: Petr a Blanka Svobodovi

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci