„Setkání rodáků a přátel Třemošnice“ 15.7.2017

V sobotu 15. července se v Třemošnici udála velká sláva, a sice „Setkání rodáků a přátel Třemošnice“. Jednalo se již o čtvrté setkání. Akce byla zahájena zdravicí pana starosty Ing. Marka Škvora a následovalo položení věnce za zemřelé Třemošňáky ke křížku u kapličky na návsi. Poté pan Ing. Vladimír Jíša zhodnotil dění v obci za uplynulých 10 let. Po celou dobu akce až do pozdních hodin k poslechu a tanci hrála kapela MP6 Band. Velký úspěch mělo vystoupení pana Dalimila Klapky, který jezdí do Třemošnice na chalupu již cca 50 let. V bývalém obchodu byla připravena výstavka dobových fotografií, kronik a knih spjatých s Třemošnicí. Účast rodáků a přátel Třemošnice byla hojná, v pamětní knize je zapsáno cca 153 návštěvníků akce.

Akce se konala za finanční podpory obce Ostředek a Středočeského kraje.

 

Ing. Veronika Floriánová

 

foto: Ing. Veronika Floriánová

 

Akce byla podpořena dotací z rozpočtu Středočeského kraje ze Středočeského Fondu hejtmana a zmírnění následků živelných katastrof v rámci Tématického zadání „Podpora hejtmana“.

 

 

Další fotky za akce jsou k nahlédnutí na: http://tremosnaci.rajce.idnes.cz/ pod heslem: tremosnaci

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci