Letošní Den obce Ostředek

V pátek 23. června 2017 uspořádala obec Ostředek první letošní letní kino. Na fotbalovém hřišti se promítala nová česká komedie ŠPUNTI NA VODĚ, která přilákala velký počet dospělých, dětí i mládeže. Odhadujeme, že film shlédlo asi 180-200 diváků. Další letní kino se uskuteční v pátek 25. srpna večer. Na programu bude česká komedie Bezva ženská na krku. Věříme, že se se bude těšit podobnému zájmu.

Následující den, tedy v sobotu 24. června 2017, kdy na fotbalovém hřišti probíhaly oslavy 50ti let fotbalu v Ostředku a 55 let existence TJ v rámci Sokolského dne, uspořádala obec v parčíku před restaurací koncert dechové kapely KERAMIČKA. Tóny známých dechových písní se nesly celým Ostředkem. Tentokráte se v pečení nesoutěžilo, ale i tak bylo sladkého dostatek. Děvčata (Daniela Beranová, Blanka Svobodová, Miluše Maroušková, Zlata Krosnářová, Lucie Bartošová, Vladimíra Neradová, Klára Škvorová, Kateřina Škvorová a Michaela Nedvědová) napekla spoustu muffinů, na kterých si mohl pochutnat každý ten, kdo se do parčíku dostavil. Poděkování patří ostředeckým hasičům za přípravů stanů a posezení, spolku CPV za organizaci, zmíněným děvčatům za pečení a Martině Kobiánové za výrobu ozdobných vlaječek se znakem obce.

 

Obec Ostředek

 

foto: Petr Svoboda 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci