Nový chodník k budově OÚ

 

Stavební firma Jiří Sadílek, která vyhrála výběrové řízení vyhlášené obcí Ostředek, vybudovala během druhé poloviny července nový přístupový chodník do budovy OÚ od hlavní silnice. Chodník ze zámkové dlažby navazuje na panelovou cestu od hlavní silnice. Díky této investici ve výši 55 332Kč bez DPH bude přístup občanů do budovy OÚ výrazně pohodlnější. V návaznosti na tuto investici bude v brzké době provedena úprava povrchu a zatravnění zbylé části dětského hřiště.

V současné době připravuje obec ve spolupráci s firmou IPROS z Benešova projekt na vybudování bezbariérového přístupu do budovy OÚ i na dětské hřiště na straně u hlavního vchodu. V plánu je vybudovat nový chodník a opravit opěrné zíďky. Na realizaci projektu bude obec žádat o dotaci.

 

Foto: Marek Škvor

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci