Výměna oken a radiátorů na sále restaurace

Obec Ostředek realizovala během října 1.etapu výměny oken a radiátorů v budově č.p.43 - restaurace s ubytovnou a obchod. Záměrem obce bylo vytvořit na sále důstojnější prostředí pro pořádání kulturních a společenských akcí, pro které jiný větší použitelný prostor v obci nemáme.  

Na sále v týdnu před posvícením vyměnila firma Jan Chrpa radiátory a všichni účastníci posvícenské zábavy potvrdí, že to bylo znát.

V týdnu po posvícení pak společnost Windows Holding a.s. (Vekra) vyměnila na sále okna. Na nová okna byly namontovány žaluzie. Výměna oken se také týkala WC. Restaurace dostala v rámci této etapy také nové vchodové dveře.

Zbylá část oken na přední části budovy bude vyměněna během roku 2016. Výhledově se počítá i s výměnou rozpadajícího se pódia na sále.

 


 

 

 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci