Čarodějnice v Ostředku - duben 2013

Tradice stavění máje, a následné večerní pálení čarodějnic v obci Ostředek, je stále živá. Na letošní "čarodějnice" nechybělo opékání buřtů, které probíhalo před místní restaurací. Zde se začali všichni od 18h sházet. Před devátou hodinou, když se začlo šeřit, se všichni pomalu přesunuli na kopec nad Ostředkem (u bývalé JAWY). Zde se zapálil, pod vedením místních hasičů, velký oheň.

S čarodějnicí to jako každý rok nedopadlo dobře, stejně jako její předchůdkyně i tato čarodějnice lehla popelem. I když začalo brzy pršet a lidé se pomalu přesouvali k místní hospůdce, akce se vydařila. Děkujeme všem, kteří akci připravili a pomáhali na ní.

 

 

Prosím ty, co ještě na této akci fotili, aby se nestyděli a své fotky nám také ukázali. Rádi je zveřejníme zde, nebo na stránkách rajčete http://obecostredek.rajce.idnes.cz/

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci