Komplexní řešení centrální části v Ostředku

Vypracovaná projektová dokumentace ke sloučenému a stavebnímu řízení pro komplexní řešení centrální části v Ostředku- Dokumentace obsahuje grafickou a textovou část, podkladem byla urbanistická studie řešení prostoru z 17.5.2002. Součástí projektu je zaměření zájmového území obce, kterého se projekt týkat.

Zpracovaná projektová dokumentace rozšíří absorpční kapacitu regionu Posázaví z hlediska počtů zpracované projektové dokumentace dle cílů fiche. Projektová dokumentace je nezbytná pro vydání stavebního povolení, které je součásti tohoto projektu a urychlí tak možnost obci Ostředek reagovat na nabídku dotačních titulů.

Realizace tohoto projektu byla spolufinancována Evropskou unií z fondu EAGGF prostřednictvím společnosti Posázaví o.p.s.

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci