Pouť v Ostředku o víkendu 18. a 19. května 2024

Pouť v Ostředku

O víkendu 18. a 19. května 2024 byla v Ostředku tradičně pouť!

Pozvali jsme provozovatele pouťových atrakcí, se kterými jsme se domluvili na provozu několika kolotočů apod. Bohužel, ve čtvrtek, kdy se měli do Ostředka dostavit, tak nepřijeli a účast na naší pouti zrušili. Rozhodli jsme se tedy, že to vezmeme do svých rukou a zkusíme ještě nějaké atrakce obstarat. Rozhodli jsme se o pronájem nafukovacích atrakcí, a stánku s cukrovou vatou. 

Bohužel nám celou akci zkomplikovalo ještě deštivé počasí. Vzhledem k tomu, že jsme čekali, až přestane pršet, byly atrakce dětem k dispozici v sobotu v pozdnějších odpoledních hodinách a v neděli celé odpoledne. Nejen děti, ale i rodiče si nakonec užili dostatečně zábavy. Nejoblíbenější se stala velká prolézací dráha, ale úspěch měla i velká nafukovací skluzavka, nafukovací basketbal i fotbal. A samozřejmě i cukrová vata, kterou děti měly až za ušima.

Pouť jsme nakonec úspěšně zvládli a velké díky za to patří zastupitelům, zaměstnancům obecního úřadu, SDH Ostředek, spolku CPV a všem ostatním co s náročným stavěním a skládáním atrakcí pomáhali. Jmenovitě pak děkujeme Daniele Beranové za zajištění pronájmu atrakcí a Petru Svobodovi za jejich dovoz a odvoz!

Michaela Nedvědová
OÚ Ostředek

 Pouť Ostředek motání cukrové vaty

Pouť Ostředek motání cukrové vaty

Pouť Ostředek děti na skluzavce

Pouť Ostředek děti na skluzavce 2

Pouť Ostředek děti na nafukovací dráze

Pouť Ostředek děti na nafukovací dráze 2

Pouť Ostředek děti hrají fotbal

Pouť Ostředek děti hrají basketbal

Pouť Ostředek děti hrají basketbal 2

Připrava pouťě

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci