Dětský karneval v Ostředku dne 24. února 2024

Dětský karneval

V sobotu 24.února se v obecním společenském sále uskutečnil dětský karneval, který pořádala děvčata z CPV ve spolupráci s obcí Ostředek. Na Maškarní rej se přišlo pobavit opravdu velmi mnoho dětí. Připravené sloty a židle nestačily a musely se připravit další místa. Sál se tak zaplnil úplně do posledního místečka dětmi a jejich rodiči a prarodiči.

Děti měly moc hezké masky, ve kterých se nám představily. Vedle princezen, čarodějnic, víl, klaunů, strašidel, fotbalistů, rytířů, hasiče, strojvedoucího a různých zvířátek se objevila také originální maska „bonbónů TIK-TAK“.

Program byl velice pestrý. Pro děti jsme připravily tanečky a různé soutěže. První soutěží byla štafeta, při které děti obíhaly židličku, v ruce měly lžíci na ní míček a toto vždy předaly dalšímu spoluhráči ve svém družstvu, dále hrály hru „Štronzo“, kdy děti tančily a jakmile přestala hudba hrát, musely se zastavit a ani se nepohnout, když se někdo pohnul, vypadl ze hry – v této hře byly děti moc šikovné, vypadlo jich velmi málo a tak jeden jediný vítěz nebyl. A samozřejmě jsme nemohli zapomenout na obzvlášť oblíbenou židličkovanou. Jelikož dětí bylo opravdu hodně, byly rozděleny do třech skupin. Nejdříve začali soutěžit ti nejmenší v kategorii „předškoláci“, pak následovala kategorie „školáci holky“, a poté přišli na řadu „školáci kluci“. Nakonec si na přání dětí zasoutěžili také rodiče, kde se do finále probojovaly dvě ženy.

Všichni soutěžící vždy byli odměněny sladkostmi. Každý z dětí si na památku domu odneslo krásný balónek, který si vylosovalo.

Všem, kteří pomáhali s přípravou karnevalu moc děkujeme a těšíme se na další akci.

 

Karneval děti v maskách 1

Karneval děti v maskách 2

cbb7a064 3345 4bfb a5ce bdaa7b17d180

Karneval děti v maskách 4

Karneval děti v maskách 5

Karneval děti v maskách 6

Karneval děti v maskách tančí mašinku

Karneval děti v maskách židličkovaná

Karneval děti v maskách společné foto

 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci