Šachisté po sedmé ovládli ostředecký nohejbalový turnaj

V sobotu 15. července uspořádala TJ Sokol Ostředek na nově zrekonstruovaném víceúčelovém hřišti ve sportovním areálu již 13.ročník nohejbalového turnaj trojic. Turnaje se účastnilo 6 týmů.

Šestice týmů se nejprve utkala v základní skupině hrané systémem každý s každým na dva vítězné sety. Nejlepší čtyři týmy postoupily do semifinále, zbylé dva si zahrály o 5.místo.

Základní skupinu ovládli Broučci, kteří ztratili pouze jeden set s Bratranci. Druhá příčka patřila tradičnímu účastníku turnaje – týneckým Šachistům.

V prvním semifinále se schylovalo k překvapení. Bratranci ve třetím setu vedli nad Šachisty již 8:5 a chyběli jim dva míče a pak ještě měli dva mečboly, nicméně z výhry 10:9 se radovali Šachisté. Broučci neměli s Dědouši příliš práce a hladce si zajistili postup do finále.

Bronzové medaile vybojovali Bratranci, kteří v malém finále jednoznačně zdolali Dědouše.

Finále přineslo bitvu mezi Šachisty a Broučky. Dlouho to vypadlo na premiérové turnajové vítězství pro Broučky. Po vyhraném prvním setu měli ve druhém mečbol, ale Šachisté utekli hrobníkovi z lopaty, set vyhráli a ve třetím už dominovali. Šachisté si tak po čtyřleté odmlce připsali další turnajový triumf, celkově sedmý. Broučci si tak zopakovali stříbro z roku 2019.

Nejlepší tři týmy si odvezly tradiční speciální ostředecké medaile, pivní ceny a speciální trička věnované pořadatelem.

Konečné pořadí

Poradi

Přehled výsledků ve skupinách

Vyřazovací část


 

Šachisti 

Broučci

Bratranci

Dědoušové

FC Holubárna

All stars Réza


DSC02192a

DSC02196a

DSC02203a

DSC02204a

DSC02210a

DSC02211a

DSC02224a

DSC02225a

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci