Oslava Mezinárodního Dne Žen v Třemošnici dne 4. března 2023

Oslava MDŽ v Třemošnici

Protože si to naše ženy zaslouží, sešli jsme se opět i letos ve velkém sále Ústředního kulturního domu v Třemošnici na společné oslavě MDŽ. Akci oficiálně pořádal Osadní výbor v Třemošnici, který zajistil i drobné dárky a pohoštění pro oslavenkyně. Všechny šikovné hospodyňky přidaly ještě něco na zpestření slavnostní tabule, takže tabule byla *****.

Celý večer, a ještě do časných ranních hodin k dobré náladě hrál harmonikář Jarda Procházka. Akce byla sice kriticky ohrožena Jardovou svědomitostí, když si chtěl ještě odpoledne před akcí sáhnout do kláves, a odpadly mu na harmonice dvě klapky. Naštěstí je v Třemošnici vždy připravena záložní harmonika, která nakonec nebyla potřeba. Opravu vyřešila tubička vteřinového lepidla.

Akce se jako vždy vydařila skvěle, harmonikář odpadnul po třetí hodině ranní, ostatní se ještě prozpívali do páté. Na neděli jsme si nikdo raději žádný program neplánoval.

 

Za Osadní výbor Třemošnice, RNDr. Miroslav Škopek

MDŽ Třemošnice foto 1 občané posezení

MDŽ Třemošnice foto 2 občané posezení

MDŽ Třemošnice foto 3 občané posezení

MDŽ Třemošnice foto 4 občané posezení

MDŽ Třemošnice foto 5 občané posezení

MDŽ Třemošnice foto 6 občané posezení

MDŽ Třemošnice foto 7 občané posezení

MDŽ Třemošnice foto 8 občané posezení

MDŽ Třemošnice foto 9 občané posezení

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci