Dětský karneval v Ostředku dne 25. února 2023

Dětský karneval

V sobotu 25.února se v obecním společenském sále uskutečnil dětský karneval, který pořádala děvčata z CPV ve spolupráci s obcí Ostředek. Sál se zaplnil do posledního místečka dětmi a jejich rodiči a prarodiči. Maškarní rej mohl začít.

Děti měly opravdu hezké, vtipné a vydařené masky ve kterých se nám představily. Nechyběly princezny, čarodějnice, víly, klauni, kovbojové, čertíci, různá zvířátka a dokonce k nám zavítal pánský oblek bez pána, pan "Neviditelný".

Program byl velice pestrý. Pro děti jsme připravily tanečky, různé soutěže - podlézání pod nataženou stuhou, podávání nafouklých balonků nad hlavou a samozřejmě obzvlášť velmi oblíbená židličkovanou, kterou v obou kategoriích, dětí předškolních a dětí školních, ovládli kluci Měchurovi.

Soutěžící byli odměněny sladkostmi a každá maska dostala při vylosování tomboly dárek.

Dokonce se k nám přidalo i pár dospěláků, tak se naskytla otázka, zda uspořádat karneval i pro dospělé. Uvidíme, zda se přidají i další.

Všem, kteří pomáhali s přípravou karnevalu moc děkujeme a těšíme se na další akci.

Karneval foto 1 pořadatelky v maskách

Karneval foto 2 společné foto děti v maskách

Karneval foto 3 děti v maskách

Karneval foto 4 děti v maskách tančí

Karneval foto 5 děti v maskách soutěží

Karneval foto 6 děti v maskách tančí

Karneval foto 7 maska neviditelný muž

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci