Dětský den v Ostředku dne 4. června 2022

Dne 4. června 2022 uspořádali obec Ostředek a spolek Cesta pro venkov, ku příležitosti oslavy Mezinárodního dne dětí, který je 1. 6., Dětský den. Po dvouleté pauze si děti mohly oslavu jejich dne zase společně užít. Tentokrát si mohly zasoutěžit u 8 připravených stanovišť na fotbalovém hřišti, kde mohly ukázat svou zručnost, šikovnost, postřeh dovednost a um.

U stolečku plného rekvizit si procvičily svou paměť, dále se zdokonalily v chůzi na chůdách, svou šikovnost, dovednost a um předvedly také ve skákání v pytli, ve slalomu s kolečkem a kelímkem vody, v chytání rybiček, kroketu a v házení míčků do koše. Postřeh, zručnost, šikovnost a skvělou paměť ukázaly při stavbě pyramid z lego kostiček.

Za splnění každého úkolu dostaly děti penízky – „Ostřeďáčky“ které pak vyměnily za balíček překvapení. Vybraly si svou obálku „štěstí“ ve které mělo každé dítě několik hraček, jako například vajíčko s legem, sliz, gumového panďuláčka, pravítko, tužku, bublifuk, vodní stříkačku, jojo, autíčko pro kluky nebo šminky pro holky, a jiné. Za účast byl dětem vystaven diplom a každé z dětí dostalo poukázku na párek v rohlíku.

Na závěr jsme si opekli buřtíky. Během her byla otevřena Koliba a tak se všichni přítomní mohli osvěžit zde nakoupeným nápojem.

Účast byla hojná. Návštěvníky neodradil ani déšť, který se spustil před začátkem herního odpoledne, a tak jsme na hřišti přivítali cca 50dětiček. Akci nám ukončil zase vydatný déšť, ale i přesto se akce moc vydařila a věříme, že děti si to i tak moc užily!


Děkujeme TJ Sokolu za zapůjčení hřiště a Koliby a také všem podílejícím se na přípravách dětského dne!

Za CPV
Michaela Nedvědová

Detsky den 1 stolecek u zapisu deti

Detsky den 2 celkovy pohled

Detsky den 4 celkovy pohled ze hriste

Detsky den 5 stolecek lego kosticky

Detsky den 6 stolecek lego kosticky 2

Detsky den 7 stanoviste kroket

Detsky den 8 stanoviste chudy

Detsky den 9 stanoviste rybicky

Detsky den 10 stanoviste rybicky a rekvizity

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci