Fotbalová přípravka pátá na Ostředeckém poháru

V sobotu 5.února uspořádala naše TJ Sokol Ostředek v hale ZŠ Sázava již 9.ročník halového turnaje Ostředecký pohár pro mladší přípravky.

Hlavním partnerem turnaje byla společnost Zeppelin CZ s.r.o., které za podporu velice děkujeme.

logo Zeppelin

Turnaje se zúčastnilo 8 týmů, z toho dva naší ostředecko-divišovské přípravky. Vzhledem k omluvenkám několika hráčů nenastoupili naši v nejsilnějším složení, přesto ale podali velmi dobrý výkon. Šanci zahrát si tak dostala řada špuntů z předpřípravky.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ostředecko-divišovská přípravka (společně A i B tým)

Vzadu zleva trenéři: Klus Jaroslav, Špalek Eduard a Campodonico Petr

Prostřední řada zleva: Stanovská Anděla, Šarbach Pavel, Babinský Tomáš, Mikšátko Tomáš, Dvořák Joel, Špalek Dominik, Campodonico Patrik, Voříšek Štěpán, Král Ondřej a Měchura Michal

Spodní řada zleva: Stanovský Mikuláš, Měchura Petr, Campodonico Daniel, Špalek Vojtěch, Bartoš Kryštof a ležící gólmani Nedvěd Matěj a Susa Jakub

Celky byly rozděleny do dvou skupin, ze kterých dva nejlepší týmy postoupily do semifinále. Týmy na 3. a 4. místě čekal boj o 5.místo.

Ve skupině A sehrálo naše áčko tři vyrovnané zápasy a moc nechybělo, aby se radovalo z postupu do bojů o medaile. Zejména v zápase s Ondřejovem jsme byli jednoznačně lepší a neproměnili šest střeleckých příležitostí. O naší prohře 0:1 tak rozhodl jeden smolný gól z úvodu zápasu. O našem konečném třetím místě rozhodla závěrečná remíza se Soběhrdy. Z postupu se radovala Bystřice a právě Ondřejov.

Skupinu B ovládla Stříbrná Skalice před Sázavou. Naše mladé béčko, které sbíralo hlavně zkušenosti, skončilo čtvrté za třetími Ratměřice. Tým hodně podržel gólman Kuba Susa.  

V semifinále se hodně trápila favorizovaná Sázava s Bystřicí, už to vypadalo na penaltový rozstřel, ale sázavští nakonec rozhodli gólem 25 sekund před koncem. V druhém semifinále neponechala Stříbrná Skalice nic náhodě a Ondřejov porazila 5:1.

Dle papírových předpokladů dopadly i zápasy ve skupině o 5.místo. Naše áčko přehrálo béčko 3:0 a Ratměřice porazily Soběhrdy 4:0.

Naše áčko vybojovalo 5.místo. V souboji s Ratměřicemi sice dostalo vyrovnávací gól v poslední sekundě, když se hráči věnovali odpočítávání času a nesledovali míč, ale v penaltovém rozstřelu bylo úspěšnější a ve čtvrté sérii rozhodlo o  své výhře.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

FK Kavalier Sázava

Vítězem turnaje se stala Sázava, která ve finále oplatila Skalici porážku ze skupiny. Bronz získala Bystřice.

Nejlepší střelcem turnaje byl s 5 góly bystřický Tomáš Starosta (náš Patrik Campodonico vsítil 4 góly).

Nejlepším gólmanem byl vyhlášen ostředecký Jakub Susa a hráčem pak bystřický Jakub Šobra.

Nejmladší hráč turnaje - náš čtyřletý Péťa Měchura si odnesl sladkou pozornost v podobě čokolády a rychlých špuntů.

Poděkování patří OFS Benešov, který podpořil turnaj vysláním dvou rozhodčích na své náklady.

Děkujeme také Marcele Kůrkové (stánek s občerstvením), Martinu Novákovi a Páje Rezkové (jury a časomíra).


Přehled výsledků



P2050819

TJ Meteor Stříbrná Skalice (2.místo)

P2050816

SK Bystřice (3.místo)

P2050783

TJ Sokol Ondřejov (4.místo)

P2050786

Sokol Ostředek / JAWA Divišov "A" (5.místo)

P2050796

TJ Svoboda Ratměřice (6.místo)

P2050795

FK Soběhrdy (7.místo)

P2050790

Sokol Ostředek / JAWA Divišov  "B" (8.místo)


P2050806

Jakub Susa

P2050803

Petr Měchura


 IMG 7160

IMG 7162

IMG 7165

IMG 7169

IMG 7180

IMG 7181

P2050801

P2050804

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci