VODOVOD CHOPOS - aktuální informace

Vážení budoucí odběratelé pitné vody,

stavba vodovodu pokračuje, letos by mělo být hotovo a rádi bychom zahájili instalace vodoměrů ve Vašich vodoměrných šachtách. V ideálním případě se instalace vodoměrů provádí v okamžiku, kdy máte dotaženou vodovodní přípojku až k domu, vodovod je zavodněn a máte uzavřenou smlouvu na odběr pitné vody. Vzhledem k vysokému počtu odběratelů, budeme často provádět instalace vodoměrů v opačném pořadí. Nejdříve vodoměr, potom legislativa se zavodněním.

Prosím tedy, abyste si dokončili vodovodní přípojky ke svým nemovitostem, a pokud jste tak již učinili, napište nám, že máte splněno a my si Vás poznamenáme do harmonogramu instalací a připravíme smlouvu.

Vzhledem k tomu, že v průběhu stavby došlo někde ke změnám ve vlastnictví a spoluvlastnictví nemovitostí, prosíme o odpověď, že se oproti kontaktům uvedeným ve smlouvách o zrealizování přípojky nic nemění, nebo doplňte níže uvedenou tabulku, zejména telefonní čísla, ty nám v řadě případech chybí pro dojednání instalací.

Tyto údaje potřebujeme zejména pro následné provozování vodovodu. Vodoměry, které budeme instalovat umožňuji dálkový odečet a následně fakturu za vodné budeme zasílat elektronicky na Vámi uvedený email. Věříme, že tento způsob povede k oboustranné spokojenosti. Jistě budou výjimky a budeme muset řešit kontakt s odběrateli v listinné podobě, ale rádi bychom, aby těchto případů bylo, co nejméně.

Pro komunikaci s námi používejte email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Předem děkuji.

S pozdravem

Ing. Miroslav Kratochvíl

manažer - svazku obcí CHOPOS

Chotýšany 54, 257 28 Chotýšany

Kancelář: 

Křižíkova 1424

256 01 Benešov

mobil: 777 193 556, e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
www.chopos.czwww.rozhlednaspulka.cz

 

Tabulka k vyplnění

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci