Setkání seniorů v Ostředku dne 17. října 2021

Setkání seniorů

Setkání seniorů se uskutečnilo v neděli 17.října v obecním společenském sále restaurace v Ostředku.

Akci pořádala obec Ostředek ve spolupráci se spolkem Cesta pro venkov. Paní místostarostka Blanka Svobodová zahájila setkání přivítáním přítomných a popřála všem pevné zdraví.

Členky z CPV pod vedením paní Daniely Beranové připravily pro seniory různé kvízy, soutěže a samozřejmě nemohla chybět oblíbená hra bingo.

O zpestření programu se postarala děvčata. Nejprve nám krásně zahrála Emička Škvorová na příčnou flétnu. Pak následovaly zajímavosti ze světa, které přečetly Danielka Kovářová a Verunka Svobodová.

Každý, kdo měl zájem si mohl vyrobit praktický kalíšek na psací potřeby, který byl polepen džínovinou a dozdoben stužkami nebo dřevěnými či látkovými květy. O vyrábění se postarala Martina Kobiánová, která všem ochotně pomohla a poradila.

V průběhu akce se losovala tombola, kdy každý vyhrál např.balíček čaje, kávy, křížovky nebo kalendář.

Bylo podáno občerstvení – káva, čaj, chlebíčky a zákusky.

Všem, kteří se na této akci podíleli, moc děkujeme a těšíme se na příští setkání.

Členové CPV          

 

seniori1

seniori2

seniori3

seniori4

seniori5

seniori6

seniori7

seniori8

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci