Informace od společnosti VHS - zasílání faktura a způsob platby

Vodohospodářská společnost Benešov, s.r.o. zajišťuje dodávku pitné vody a odvod odpadních vod na základě smlouvy o dodávce pitné vody a odkanalizování s odběrateli. Za poskytnuté služby hradí zákazník tzv. vodné a stočné. Vyúčtování probíhá na základě vystavených faktur: dvakrát za rok obdrží odběratel zálohovou fakturu a dvakrát ročně fakturu na základě fyzického odečtu vodoměru. Zaplacená záloha se posléze odečte na faktuře, která je vystavena dle skutečného stavu na vodoměru.

Faktury jsou vydávány v pravidelných intervalech a lze je hradit několika způsoby:

  • Hotovostní platba
  • poštovní poukázkou (pokud platíte prostřednictvím poštovní poukázky, je tato součástí každé faktury)
  • hotovostní platba na recepci v sídle společnosti - Černoleská 1600, Benešov
  • Bezhotovostní platba
  • Příkaz k úhradě - plátce zadá platební příkaz své bance či jiné platební instituci a z jeho účtu peníze odejdou na bankovní účet vybraného příjemce. Příkaz lze zadat v internetovém i mobilním bankovnictví - zde doporučujeme využít funkci QR kódu, který je uveden na každé faktuře.
  • Příkaz k inkasu - jedná se o automatické strhávání částky z běžného účtu dodavatelem. Odběratel udělí souhlas s inkasem své bance, kde nastaví limit strhávané částky. Zároveň udělí písemný souhlas i dodavateli. (formulář: Žádost o nastavení…..)
  • Soustředěné inkaso plateb obyvatelstva (SIPO) - službu nabízí Česká pošta a umožňuje v rámci jednoho hromadného příkazu zaplatit více různých plateb najednou. Zákazník si nejprve zajistí službu na České poště a poté nahlásí dodavateli své spojovací číslo.
  • platební kartou (VISA, MasterCard, JCB) v sídle společnosti - Černoleská 1600, Benešov

Vodohospodářská společnost Benešov, s.r.o. v rámci zvyšování komfortu služeb pro zákazníky nabízí zasílání elektronických faktur na e-mail zákazníka, takže k nim má snadný přístup odkudkoli a může je pohodlně spravovat.

V případě zájmu o elektronickou fakturaci a informace o dalších službách je možné zažádat telefonicky, e-mailem na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo prostřednictvím online formuláře.

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci