Sbírka na pomoc rodině Oty Šimáčka mladšího

Vážení spoluobčané,

v listopadu 2020 postihla rodinu Oty Šimáčka mladšího velká pohroma. Při požáru mobilheimu přišla tato rodina o bydlení i o vše, co měla.

Díky velké solidaritě spoluobčanů získala rodina Oty během jediného víkendu mnoho materiální pomoci. Následně byla vyhlášena i veřejná sbírka, která vynesla konečnou částku 300.587 Kč. Z této krásné částky byl pořízen nový mobilheim a nějaké vnitřní zařízení.

Výše zmíněný mobilheim je starší dům o velikosti 3+1 a celkové výměře 27,3m³. Kromě běžného standardu je vybaven elektrickými krbovými kamny, plynovým ohřívačem teplé vody a především protipožárním alarmem. V pondělí 29.3.2021 byl mobilheim dovezen a umístěn na pozemek „v Hutích“. Techniku k dotažení na místo určení bezplatně poskytla SPZV Ostředek a.s., čímž jim velice děkujeme.

Obec Ostředek velice děkuje všem co přispěli, ať už finančně, materiálně nebo jiným způsobem.

 

Mobilheim

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci