Diakonie ČCE - středisko Střední Čechy

Vážení spoluobčané dovoluji si Vám předat informace z Diakonie ČCE, .....

 
Vážení,
 
dovolte mi, abych Vám představila naší službu, kterou od loňského roku poskytujeme nově i v ORP Benešov. Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi Zrnko pomáhají rodinám, které se ocitly v tíživé životní situaci, kterou nedokáží vlastními silami překonat. Rodinám pomáháme například s výchovou a péčí o děti, podporujeme rodiče při vzdělávání dětí, pomáháme při hledání vhodného bydlení či zaměstnání a v mnoha dalších oblastech. Naše služba je poskytována bezplatně.
Naším cílem je, aby rodina dokázala samostatně fungovat ve společnosti, měla vytvořené bezpečné a podnětné prostředí pro vývoj dětí, rodiče zvládali své rodičovské kompetence a dbali na vzdělávání svých dětí. Pokud máte ve své obci nějakou rodinu, která by ráda využila naši službu, budeme rádi za předání kontaktu na nás.
 
Se srdečným pozdravem a přáním hezkého dne
 

Diakonie ČCE, středisko Střední Čechy
Sociálně aktivizačních služeb pro rodiny s dětmi Zrnko
Kouřimská 15, 280 02 Kolín
pracoviště Benešov
Masarykovo náměstí 1
256 01 Benešov
 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci