Poděkování Kláry Vakermanové

13. listopadu 2020 v Ostředku

 

Dobré ráno Ostřeďáci.

 

 

Bude to týden, co jsme v noci utekli z vlastního domova, který nám kompletně vyhořel a s ním i všechno, bez čeho se člověk neobejde, ale i to, co dělá domov domovem. Navíc s sebou oheň vzal i zázemí mé mámy. Nevím, jestli si někdo umí představit ten šok, když vám to všechno dochází.

Nikdy nezapomenu na tu noc, ale ani na to dopoledne, kdy k sestře přišel pan Petr Vobecký v zastoupení hasičů, jestli souhlasím a dávám svolení se sbírkou, že máme ve 14:00h být v hasičárně. Kdo nás tam potkal a viděl, další slova nepotřebuje.

Nemáme dostatečná slova díků, kterými bychom vyjádřili, jak moc jste nám všichni pomohli, a ještě pomáháte. Děkujeme hasičům za zorganizování rychlé pomoci, panu starostovi za „rozhození sítí“ do všech stran, zorganizování veřejné sbírky a požehnání ke všemu co nám pomáhá, veliké dík panu Lukešovi, za dočasný domov a stravu, osobitě Klárce Škvorové, která je s námi každodenně v kontaktu a která mé myšlenky zaměstnává vším, co je nutné vyřídit – doklady, telefony, úřady …. I psychickou oporou, včetně paní Milušky Marouškové.

Děkujeme všem lidem od nás i z okolí, co s námi jsou, organizacím i charitám, našim rodinám – dědo, Markét. A nesmím zapomenout na ty nejmenší – děti – děkuji, že jste se podělily s Erikem o své poklady. Věřte, že z nich má obrovskou radost a každý den si s nimi poctivě hraje.

Maminko promiň …… Ty víš.

Už nikdy neřekneme, že je lepší vyhořet než se stěhovat.

 

Hezké dny všem!

Klára Vakermanová

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci