Ostředecký pohár fotbalových přípravek ovládly Maršovice

Fotbalový oddíl uspořádal v sobotu 29. února v hale  ZŠ Sázava již 8.ročník Ostředeckého poháru pro přípravky, kterého se vedle našich špuntů zúčastnily týmy Sokol Maršovice, FK Kavalier Sázava, FK Soběhrdy, Svoboda Ratměřice, Sokol Zaječice a TJ Úročnice. 

Sokol Maršovice

V tomto pořadí skončily celky v konečné tabulce. Vítězem se stali zaslouženě mladí fotbalisté z Maršovic. Jediným účastníkem turnaje, který neokusil porážku byly třetí Soběhrdy, které tři zápasy vyhrály a třikrát remizovaly.

 

Vzadu stojí trenéři Eduard Špalek a Jaroslav Klus

Uprostřed zleva: Jůlinka Lokajíčková, Kuba Nedvěd, Jára Klus a Viky Neradová

Klečí zleva: Vojta Špalek, Domča Špalek, Terezka Neradová a Kačka Klusová

Vpředu leží Maty Nedvěd

Naši skončili na posledním 7.místě, ale statečně se soupeři v průměru až od dva roky staršími bojovali a nic jim nedali zadarmo. Všichni si zaslouží velkou pochvalu. Mile překvapil svým výborným výkonem gólman Matěj Nedvěd, pro něhož to byla velká premiéra mezi třemi tyčemi.

Nejlepším střelcem turnaje se stal maršovický Tomáš Pecina s pěti góly. Z brankářů se jury nejvíce líbily výkony zaječické Báry Smrčkové. I nejlepším hráčem turnaje byla vyhlášena dívka – Nikola Mrázková ze Soběhrd. Všichni tři ocenění obdrželi sošku, dětské šampaňské a fotbalovou knihu. Nejmladší hráč turnaje – náš Vojta Špalek si odnesl velkou čokoládu.

Tabulka - přehled výsledků

Děkujeme společnosti BAKKER s.r.o. za věnování mandarinek a banánů pro všechny zúčastněné týmy a  vydavatelství EGMONT za fotbalové knihy pro nejlepší  oceněné jednotlivce. Poděkování patří rovněž všem, kteří se podíleli na organizaci a průběhu celého turnaje.

Další ročník turnaje je naplánován na sobotu 6.února 2021.


 

FK Kavalier Sázava

FK Soběhrdy

Svoboda Ratměřice

Sokol Zaječice

TJ  Úročnice


 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci