Setkání seniorů dne 13. 10. 2019 v Ostředku

Setkání seniorů

Setkání seniorů se uskutečnilo v neděli 13.října v sále restaurace v Ostředku.

Akci pořádala obec Ostředek ve spolupráci se spolkem Cesta pro venkov. Setkání se zúčastnilo 27 občanů, zahájila paní místostarostka Blanka Svobodová přivítáním přítomných a popřála všem pevné zdraví.

Děvčata z CPV pod vedením paní Daniely Beranové připravila pro seniory různé kvízy a soutěže.

O zpestření programu se postarala děvčata Danielka Kovářová, Verunka Svobodová a Emička Škvorová. Zahrály na flétnu, přednesly báseň, přečetly zajímavosti z přírody a na závěr kulturního vystoupení Emička velmi dojemně zazpívala písničku od Karla Gotta a Charlottky Gottové „Srdce nehasnou“.

Každý, kdo měl zájem si mohl vyrobit dřevěný obrázek na zavěšení pomocí papírového ubrousku. O vyrábění se postarala Martina Kobiánová, která všem ochotně pomohla a poradila. Děkujeme Milanu Škvorovi z Mžižovic, který nám daroval dřevěné destičky na tyto výrobky.

V průběhu akce se losovala tombola, kdy každý vyhrál např.balíček čaje nebo kávy, bonboniéru, kalendář či další užitečné věci.

Velký úspěch má vždy hra bingo, kterou jsme několikrát zopakovali a kvíz, kdy se podle daných indicií hádá známá osobnost.

Bylo podáno občerstvení – káva, chlebíčky a zákusky.

Všem, kteří se na této akci podíleli, moc děkujeme a těšíme se na příští setkání.

Členové CPV          

 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci