Pan senátor Zděněk Hraba navštívil Ostředek

Ve čtvrtek 21. března dopoledne na pozvání pana starosty ing. Marka Škvora navštívil naší obec pan senátor JUDr. Ing. Zdeněk Hraba, Ph.D. 

Hlavním důvodem jeho návštěvy v Ostředkui byla jeho ochota pomoci s prosazením opravy silnice z Ostředku do Třemošnice. Starosta Marek Škvor upozornil dr. Hrabu také na špatný stav části silnice Benešov - Sázava kolem dálničního sjezdu a na problémy s hlukem a prachem, které doprovázely modernizaci D1.

Pan senátor Hraba byl rovněž obeznámil s dalším problémem, který trápí naší obec, se stavem vyhořelého areálu firmy Sycorex CR s.r.o. v Bělčicích, resp. neřešením situace.   

Pan starosta seznámil pana senátora také s nejbližšími plány, které naše obec má - vodovod, plynofikace, chodník. atd. Společně oba pánové navštívili Dětskou skupinu Ostřeďáček.  

Návštěva pana senátora v Ostředku byla zakončena společným obědem v místní restauraci, kterého se zúčastnila také paní místostarostka Blanka Svobodová.

Pan senátor slíbil, že se nejednalo o jeho poslední návštěvu v obci.


 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci