Vítání občánků v Ostředku dne 20. října 2018

Tuto sobotu 20. října bylo přivítáno do života naší obce šest nových občánků, kteří se narodili v období od prosince roku 2017 do srpna tohoto roku.

Slavnostní vítání občánků se uskutečnilo v salónku místní restaurace za přítomnosti starosty obce Ing. Marka Škvora a místostarostky Blanky Svobodové. Děti byly přivítány od nejstaršího po nejmladší v tomto pořadí: Pavlík Zeman, Vojtíšek Nerad, Eriček Šimáček, Adélka Jirotová, Jiřík Škvor a Amálka Lokajíčková.

Děti obdržely pamětní list a dárek v podobě porcelánového nádobí s knihou o zvířátkách a maminky kytičku. Salónek byl zaplněn do posledního místa, malé občánky doprovodili včetně rodičů také jejich sourozenci, babičky, dědové, tety a strejdové. Program byl zpestřen přednesem básniček Danielky Kovářové a Verunky Svobodové, za což slečnám moc děkujeme. A dále také děkujeme panu Janu Lukešovi za přípravu sálu a občerstvení.

Novým občánkům přejeme hodně zdraví a štěstí, aby se jim v naší obci spokojeně žilo.

za obec Ostředek
Ing. Veronika Floriánová

 

 foto: Ing. Veronika Floriánová

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci